- Krama cOmes Back -

2007-07-13 / 16:18:00

J
ag känner mig illa till mods, inte för alla våldtäkter som sker, eller för alla rån och mord som görs. Utan för knivhuggen i ryggen som ens "sk" vänner inte drar sig för att göra. Har aldrig varit rädd för att säga vad jag tycker och tänker, och jag bjuder mkt på mig själv, och kan jag hjälpa nån med något, gör jag gärna det, för sån är jag, men det finns alltid gränser som man ska inse.
Faktum är att jag inte har någon respekt för de som vänder kappan efter vinden. Men det är en jävla stor skillnad på att vara rak och på att vara elak! Har alltid varit lojal mot de som står mitt hjärta närmst, men många gånger i mitt liv fått bevisat att det inte är så vanligt.
De senaste året typ, har jag verkligen insätt vilka som är mina sanna vänner vilka som verkligen got my back !! Visst jag har varit en av er engång i tiden men nu har jag dragit mig ur de där å jag måste säga fyfaan va sköönt. Nu förstår jag vad de är sOm gör att ni trivs så bra tillsammans vad de är som gjort att ni hittat varandra hahaha vafan kolla bara på er ni är lika falska mot varandra sOm ni är mot alla andra.
Jag har heller EN sann vän, en tusen falska omkring mig.
Men man lever efter läran att det man ger kommer tillbaka. Som man sår får man skörda.


Karma comes back baby . . .
stackars, stackars dig (er) då!
image5

- aiiDaH -

mys & Bus

2007-07-03 / 16:05:05
Helgen sOm varit. . .

Fredag:
Vakan
Rasta Vovve
Åka till Mamma
Träffar Kattiis
Svänger runt i staan
Åker hem till mig
Myser
Dricker & umgås med mina trevliga grannar ( Fundin & emelie )
somnar halv dragna

Lördag:
Vaknar
Rastar Vovven
Äter lite mini meal
Systemet
Hem & käkar
Kattis KOmmer
fixar å donar
förfesten börjar
HUDIK Nästaaaaa = )
raggar sväng i den vackar staden hudiksvall
Sitter i baksätet i en s60 å groggar lite med Malin & Kattis medans våran lovley chafför Daniel diggar till musiken hehe :)
Kommer hem går åter till grannen ( Larsa & Sara )
Festar till nattens sena timmar .

Söndag:
BAKIS
BAKIS
BAKIS
Pappa ringer å råde mig att äta en massa feeeeetttttt mat å dricka en massa vatten Så kattiis å jag dra oss ner till stan å käkar en stor kebabrulle *mumms* , tyrcker i oss en lakris påse , glassar i solen å försöker komma på ett sätt att få hennes fina volvo att glänsaa : )
Sen åker vi hem till mig beställer en familje pizza å myser lite till : )


Liten kort sammanfattning om helgen då ...

Va rädd om era vänner & dom ni älskar

// aiiDaH